Mortens Aften
10. november fra kl. 17.00

​Forret:
Hjemmegravad laks
Klassisk rævesauce - spæde salater
valnøddebrød - hjemmekærnet smør

​Hovedret:
Sprødstegt andebryst
Hvide og brunede kartofler - hjemmelavet rødkål
1/2 æble med gelé - kraftig andesauce

​Dessert:
Klassisk æblekage
Gammel kending serveret med et twist

​Hele menuen
368,-
2 retter 298,-
Hovedret 238,-
Børn 1/2 pris

Der serveres kun denne menu denne dag

samt enkelte børneretter​

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook