FASTE MENUER
Nedenfor har vi sammensat nogle forslag på menuer
som kan serveres alene eller som en del af et totalarrangement
Menu I
Kartoffel-porresuppe
Med ristet kammusling og selleripuré
Kalvemørbrad
Stegt med pesto, farseret tomat, aspargessauté,
smørdampede kartofler med persille samt svampesauce
Gateau Marcel
Serveret med Sarah Bernhardcreme og kokosparfait
338,-
Som menu i totalarrangement +40,-
Menu II
Torskepude
Med basilikumpesto og tomatkompot
Dyreryg
Serveret med honningglaserede rodfrugter,
pommes fondant og portvinssauce
Tapasdessert
Sorbet, tiramisu, chokolademuffin og creme brulée
358,-
Som menu i totalarrangement +60,-
Menu III
Laksetrio
Serveret med brøndkarsecreme og melonkompot
Oksemørbrad
Serveret med sauté af porre og gulerod,
pommes rissolée samt calvados sauce
Ostetallerken
Udvalgte oste serveret med chutney og marinerede valnødder
348,-
Som menu i totalarrangement +50,-
Menu IV
Rejecocktail
Klassisk anretning med iceberg asparges og dressing
Langtidsstegt kalveculotte
Serveret med stegt grønt, ovnstegte kartofler og svampesauce
Isanretning
3 slags is serveret med frisk frugt, flødeskum og chokoladesauce
278,-
Menuer kan serveres i vores selskabslokaler eller restaurant ved min. 20 personer